Historie

Familie med to forretninger under samme tag

Klip & Fræs Anlægsgartner & Brolægger ” er resultatet af benhårdt arbejde efter en alvorlig ulykke i 2001, der satte stopper for Henrik Bjerrisgaards uddannelse som skovarbejder. Fire år senere, og efter en del genoptræning, etablerede Henrik og Kurt Bjerrisgaard en gartnerafdeling. Og de seneste 9 år er blevet brugt på at opbygge et godt firma, som i november måned blevet overtaget 100% af Henrik Bjerrisgaard.

Den 1 februar 2014, var der reception på Hornsyld Industrivej 7, i Hornsyld. Hvor også Fritids-udstyr butikken har fået lokaler, sammen med Klip & Fræs. Vi har i slutningen af 2019 valgt at lukke webshop Fritids Udstyr, pga. tidsmangel. Men den fysiske Butik Fritids-Udstyr eksistere stadigvæk, men er baseret på produkter til haven.  Med to forretninger og 24 timers service for kunderne, er der kun lidt tid til familie og venner. Min hustru Tina har valgt at blive medarbejdende ægtefælle for at aflaste kontorarbejdet og i butikken, og vor søn Mike på 18 år, er lærling i firmaet. Vores 2 hunde Krølle 10 år, Balu 2 år agere som virksomhedens vagthunde, samt formænd på projektpladser for at tjekke om folkene gør deres arbejde ordentligt.
Vi har valgt at drive forretningerne som et familie projekt, og samtidig med at vi lægger mange timer i arbejdet, ser vi også mere til hinanden end vi ellers ville have gjort.

“Klip & Fræs Anlægsgartner & Brolægger” har flere specialer – f.eks. træfældning, stubfræsning og vedligeholdelse af grønne områder, etablering af græsplæne / rullegræs plæne, renovering / eftersåning af plæner, samt belægning / brolægning, pedel arbejde,
udendørs inventar, vindues pudsning og rengøring for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner m.fl.

” Fritids – udstyr “  forhandler blandet andet Champost artikler, DLF kvalitetsprodukter indenfor græsfrø, gødning,special gødning, kalk, løgplanter, frøplanter. Have redskaber, have/skovbrugsmaskiner, plantesalg

Forhandler og værksted for have / skovbrugs maskiner

Vi bestræber os på at levere de bedste løsninger til vores kunder: pris, kvalitet og sikkerhed i højsæde, giver tilfredse kunder.

Motto: Vi er mere end bare grønne fingre!

IMG_1590

Anlægsgartner
Anlægs gartner Klip & Fræs Henrik Bjerrisgaard
Anlægsgartner lærling
Anlægsgartner lærling V/ Klip & Fræs, Mike Petersen